Bana

GFNY Uppsala tar dig från den centrala staden norrut genom gamla Uppsala till länets vackra omgivningar.

Loppet startar vid IFU Arena och efter 3 km passerar deltagarna Gamla Uppsalas Kungliga Högar. Efter den historiska platsen slingrar sig sedan loppet genom landsbygden till starten av den 60 km långa slingan.

Deltagare som kör den långa distansen cyklar två varv runt slingan som är belägen i Uppsala läns vackra och lugna landsbygd. De som cyklar den medellånga distansen nöjer sig med ett varv.

Eftersom banan inte har några längre stigningar (loppets högsta punkt är 70 möh), kommer det ge dig intrycket av att banan är platt. Men den längre distansen samlar på sig totalt 1800 m klättring, då vägen är kuperad. Dina ben kommer att ständigt få anpassa sig till den föränderliga topografin, vilket förmodligen kommer att bli dagens största utmaning.

När du har slutfört slingan (eller slingorna), fortsätter loppet samma sträcka tillbaka mot centrala Uppsala för att avslutas där vi startade vid IFU Arena. Efter att ha korsat mållinjen och du fått din medalj kan du njuta av måltiden efter loppet, musiken, festligheterna och prisutdelningen.

Lång Banan

DEN LÅNGA BANAN ÄR EN TÄVLING: Endast de som tar sig i mål på den långa banan är berättigade till ranking och utmärkelser i ålderskategori och totalt. Om du vill tävla och bli rankad i din kategori måste du klara den långa banan. Tävlande som placerar sig bland de 10 % bästa i sin åldersgrupp får en plats i startfållan för kvalificerade vid varje GFNY World-evenemang.

Medellånga Bana

DEN MEDELLÅNGA BANAN ÄR INTE EN TÄVLING: Cyklisterna på den medellånga banan kommer att få sin start-till-måltid, men kommer inte att rankas efter sluttid. Alla sluttider kommer att listas i alfabetisk ordning.

Förmåner som ingår som en del av GFNY Uppsala

Sponsors