Vårt Team

Lidia Fluhme

GFNYs medgrundare och president Lidia Fluhme är skaparen av världens mest spektakulära startlinje inom cykling, George Washington Bridge. Hon accepterade inte "nej" som ett svar redan 2010, oavsett hur ofta det uttrycktes. Utan starten från GWB skulle GFNY inte existera. Ända sedan dess ser Lidia till att du får åka på avstängda vägar eller med polismodererad trafik. Den 7-faldiga Ironman Hawaii-avslutaren, nyutexaminerad från NYU business school och före detta Wall Street-bankir älskar en riktigt utmanande granfondo, helst i Italien. Hon har skrivit en mycket användbar guide om hur man tacklar ett GFNY-lopp.

Uli Fluhme

 

GFNYs medgrundare och VD Uli Fluhme ser till att alla GFNY-evenemang är sanna granfondos i den italienska traditionen: du får ha företrädesrätt vid varje korsning, det är tidtagning från start till mål och ditt resultat kommer att baseras på din tid . Uli är en före detta Wall Street-advokat men det är hans 20 år av granfondo-racing som ledde till GFNY. Han fortsätter att tävla med de tuffaste granfonderna runt om i världen, inklusive alla GFNY-evenemang. Några av hans många visioner och idéer gör det till vad GFNY är idag. När han inte arbetar med GFNY eller tävla på sin cykel, lobbar Uli hårt för antidoping. Han har varit en stark röst i ämnet sedan 2000 och var nyckeln till att implementera antidopingtester i och utanför tävlingar på GFNY. Du kan diskutera antidoping med honom på Twitter @ulif.

Maciej Narzewski

Maciej är mästaren på all logistik inom GFNY. Han övervakar ett team på 50 killar på tävlingsdagen för att se till att alla vägar är ordentligt stängda, att hjälpstationerna är fullt fyllda och att målområdet är redo för dig. Under hela året skapar han roliga saker som de enorma GFNY-breven och hanterar dina butiksinköp.

Maciej ger sig ut i naturen när han kan, oavsett om han är ensam, med sin familj eller sina vänner. Ingen dal är för djup och inget berg för högt för hans klättring, dykning och mountainbikeäventyr. För Maciej kan inget jämföras med en snabb tredagarsresa till Klippiga bergen.

Sara Elwalani

Från det ögonblick Sara började arbeta på GFNY tog hon på sig många ansvarsområden. Idag är hon mest upptagen med att se till att alla franchiseavtal löper smidigt. Hennes kärlek till att resa, uppleva och engagera sig i nya kulturer kommer till nytta för GFNY eftersom hon reser till många av våra GFNY-event där du kan se henne leda expos och tävlingsdagar. Utanför GFNY tycker hon om att lära unga flickor rytmisk gymnastik och själv ta alla typer av dans- och gymnastiklektioner.

Matthias van Aken

Matthias är en elitcyklist från Belgien som nu fokuserar på att köra granfondos eftersom han får resa jorden runt. Efter att ha deltagit i flera GFNY-event tog han över våra konton på sociala medier för att hålla dig motiverad och taggad. När du inte ser honom kämpa längst fram i något av alla GFNY-loppen, håller han troligen på att bygga ett nytt vackert kök för sina kunder.

Irving Quito

Om du får vårt nyhetsbrev eller följer oss på sociala medier är chansen stor att du har stött på Irvings arbete. Denna multitalang från New Jersey och Ecuador är en tillgång för GFNY eftersom han är tvåspråkig så han kan också stödja vår stora grupp av cyklister från Latinamerika.

Irving har en förkärlek för att rita och måla, designa och resa.

Talía Schürmann

Jag är säker på att du har sett Talia, vår bisittare för TV-programmet GFNY Gruppo. Hon har mexikansk-schweiziskt ursprung och bor i Aguascalientes i Mexico. Hon har en examen inom modedesign från IED Barcelona, en av de bästa designskolorna i världen. Följaktligen bär hon fler hattar inom GFNY än att bara vara medvärd för showen!

Naturligtvis brinner Talia för att cykla och älskar att spendera tid i bergen eftersom hon växte upp i en liten bergsstad.

Teresa Rekas

Om du någonsin har mailat oss är chansen stor att du fick hjälp av Teresa Rekas. Oavsett om det är din tröjstorlek, lagnamn, att hitta ett hotell eller hur du kommer till start, är Teresa där för att hjälpa dig att få en smidig GFNY-upplevelse.

Men, Teresa är inte bara här för att hjälpa dig, utan också en heltidsmormor till de officiella GFNY-maskoterna Max, Kai och Nik. Max och Kai växer så sakteliga ur sin roll som maskot för att så småningom hjälpa till i teamet. Men innan de är riktigt självgående har hon denna roll vikt för henne.

 

Sponsors

Supporters